Trefas protein: Vad är det, dess steg och meny för bantning

Trefas protein från Snorbilligt.se är en diet uppdelad i 4 faser och enligt författaren kan du gå ner i vikt ca 5 kg redan under den första veckan. Vid första etappen görs utfodring endast med proteiner, och kostens varaktighet beror på hur mycket vikt som personen vill gå ner i vikt.

Denna diet skapades av den franska läkaren Dr Pierre Dukan och förklaras fullt ut i sin bok: “jag kan inte gå ner i vikt”. Detta kan vara ett alternativ för dem som behöver gå ner i vikt snabbt.

Se hur många pounds du behöver gå ner i vikt genom att sätta dina data i följande kalkylator:

Steg för steg med Trefas protein som du kan köpa på Snorbilligt!

För att veta hur många dagar varje fas av kosten ska vara, föreslår Dr Dukan:

För dem som vill förlora 5kg: 1 dag i 1: A fasen; För dem som vill förlora från 6 till 10 kg: 3 dagar i 1: A fasen; För dem som vill förlora från 11 till 20 kg: 7 dagar i 1: A fasen.

Varaktigheten av de andra faserna varierar beroende på individens viktminskning, och de enda sötsakerna som kan ätas i denna diet är Dr.Dukans äggpudding med skummjölk och sockerfri lätt gelatin. Se nedan Steg för steg av Dukan-kosten.
1: A fasen av Dukan diet-attack fas

I den första fasen av Dukan-kosten är det endast tillåtet att äta mat rik på protein, kolhydratkällor och godis är förbjudna.

Tillåtna livsmedel: magert, grillat, bakat eller kokt kött utan tillsats av fett, kani, kokt ägg, rökt kalkonbröst, naturlig eller skummad yoghurt, skummjölk, stallost. Man bör alltid äta 1 och en halv skedar havrekli per dag, eftersom det släcker hunger och 1 skedar Goji bär, för dess renande kraft. Förbjudna livsmedel: alla kolhydrater, såsom bröd, ris, pasta, frukt och godis.