Så fungerar Dreamfilm på din smart tv

Dreamfilm är en all term för alla tv-sändningar över internet snarare än genom mer traditionella medier.

Det finns faktiskt många olika Dreamfilm-format. Dessa inkluderar:

De tillhandahåller endast Internet-Endast Smart-TV-leverantörer Sling Smart-TV, DirecSmart-TV och PlayStation Vue. Smart-TV-nätverksappar som BBC iPlayer och FOX nu som erbjuder både live-tv-program och on-demand-videor. Online tv-kanaler som Cheddar Smart-TV. Webbplatser som erbjuder gratis live-Smart-TV. Plugins för google apps som Kodi, Plex och Emby. Tredje part abonnemang Dreamfilm tjänster.

Slutligen, även om de inte sänder live, faller on-demand-videotjänster som Netflix och Amazon Prime Video också under Dreamfilm-paraplyet.
Är Dreamfilm Juridiska;

Och så, till huvudfrågan: är Dreamfilm lagligt? svaret: beror.

Låt oss arbeta igenom några av de olika typerna av Dreamfilm som vi tittade på i föregående avsnitt för att ta reda på om de är legitima eller inte.

För det första leverantörer av Smart-TV program endast på internet. Naturligtvis är de helt lagliga. Alla kanaler är helt tomma från respektive källa.

Det finns faktiskt en överraskande överlappning mellan de olika tjänsterna och befintliga telekommunikationsföretag. Hulu är en del av fastigheten Disney, AT & T och Comcast. AT & T också äger DirecSmart-TV, och Skålen har en Sling Smart-TV.

Tillämpningar av Smart-TV-nät själva och internet-bara tv-kanaler är lika lagliga (även om du bör vara medveten om att kringgående försök att geo-block applikationer ofta strider mot villkoren och kan leda till ett förbud).

Under de senaste tre kategorierna – webbplatser, plugins och prenumerationstjänster från tredje part-börjar saker och ting bli mindre tydliga.