Tjäna pengar från Afrika: hur man använder

Om att tjäna pengar på internet är en utbredd praxis i Europa är detta inte fallet i Afrika. Denna kontinent ligger i allmänhet lite bakom Europa när det gäller datorrevolutionen. Å andra sidan håller begränsade betalningsmetoder på nätet tillbaka sin utveckling på detta område.

Om att tjäna pengar på internet är en utbredd praxis i Europa är detta inte fallet i Afrika. Denna kontinent ligger i allmänhet lite bakom Europa när det gäller datorrevolutionen. Å andra sidan håller begränsade betalningsmetoder på nätet tillbaka sin utveckling på detta område.

Afrika går framåt med sin tid, dock, och tjäna pengar där Online är fullt möjligt. Jag kommer att belysa i denna artikel de olika möjligheterna att ta emot pengar via internet när man bor i Afrika. Men först och främst är det värt att presentera de lösningar som inte lyckas på den afrikanska kontinenten.
Lösningar som inte fungerar i Afrika

De som är intresserade av tanken på att tjäna inkomst online borde veta att flera tillförlitliga lösningar för att uppnå detta inte fungerar i Afrika.

Exempel är betalda e-postmeddelanden och undersökningar, biluthyrningsplatser i Europa, konsumentundersökningar och konsumentpaneler etc.

Den främsta anledningen till att dessa lösningar inte är framgångsrika i Afrika är att de webbplatser som erbjuder dessa typer av tjänster endast riktar sig till den europeiska marknaden. Afrika kan därför inte ha tillgång till det. Detta innebär helt enkelt att alla afrikaner som vill utnyttja dessa alternativ inte kommer att kunna registrera sig från sitt land.

För att lösa denna oro frestas vissa människor att kringgå blockeringen genom att registrera Frankrike som sitt ursprungsland. Men var försiktig, även om du har lyckats registrera dig, kommer du inte att kunna komma åt din inkomst eftersom den första återbetalningen görs med check i ditt namn.
Hur tjäna pengar i Afrika ?

Låt oss nu prata om vad du verkligen är intresserad av, det vill säga vilka medel som finns tillgängliga för att tjäna pengar på internet. Här är några lösningar som används av afrikanska webbentreprenörer för att tjäna pengar på webben :
Skapa nischade webbplatser

En nisch webbplats är bland de bästa sätten att generera passiv inkomst i Afrika. Per definition hänvisar en nischplats till en webbplats som behandlar ett specifikt tema (italienska köket till exempel). Generellt har den samma struktur som en blogg med teman, artiklar och kommentarer. Men till skillnad från den senare syftar nischplatsen till att tjäna pengar genom att fokusera på nyckelord som kallas “nischer”.

Om du är afrikansk och du verkligen vill tjäna pengar på internet, är detta ett av de bästa alternativen. Du behöver bara prata om de produkter som marknadsförs i Europa. Du tjänar provisioner på varje försäljning.

Det bör noteras att e-handel i Afrika ännu inte används i stor utsträckning. Så det är bara genom att sälja till européer att du kommer att kunna tjäna pengar.